Archive for the ‘lufihajtogatás’ Category

Tavaszköszöntő parti

resized_image

Remélem tudjátok, hogy a Kölyökzsúr oldala a Facebook-on is megtalálható. Itt kaptam az egyik kedves olvasótól egy kérést, melyben 10 éves kislányának szeretne egy tavaszköszöntő partit szervezni. A buli témájához kapcsolódó ötleteket kért tőlem.

Kiskertész parti – Dekoráció

kiskertész parti

Megérkezett a tavasz, igaz kicsit még fagyos az idő, de sokan szeretnek már a kertben szorgoskodni.     A gyerekek is élvezik a kertészkedést, még akkor is ha nem kertes házban laknak, hanem a panelrengetegben. Számukra találtam ki a Kiskertész partit, melyet megrendezhettek akár egy 8. emeleti lakásban is.  

Lufihajtogatás I. – Kiskutya

A szülinapi partik nagy meglepetése lehet, ha te magad  csinálod a lufi állatkákat a gyerekeknek. Nézd meg sorozatunkat, néhány ötletet leshetsz el belőle, melyekkel még jobban feldobhatod a bulit. Találtam egy fantasztikusan jó oldalt, ahol rengeteg formát elkészítenek és így bárki számára könnyen megtanulható a hajtogatási technika.  Néhány dolog amire ügyelned kell a hajtásnál: Mindig legyen egy [...]

Lufihajtás II. – Teknős

Sok kisgyerek már unja az egyforma lufiállatokat, ebből a videóból megtanulhatsz egy érdekes formát – a teknősbékát   

Lufihajtogatás – Hogyan kezdjek hozzá?

Születésnapi partikon drága pénzért felkérhetsz egy szakembert, hogy csináljon néhány lufiállatkát a gyerekeknek. Spórold meg a pénzt és szerezz örömet azzal gyermekednek, hogy saját magad kápráztatod el lufifújási technikáddal a kicsiket.

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes